Elsynge Road

We transformed a Victorian terrace house in Southwest London with the addition of a contemporary extension and internal remodelling. Managed by us from early design concept to site completion.

14
February
19

The brief was to transform the internal spaces to provide new bathrooms and improved bedrooms. The internal layouts were completely re-planned and large openings were introduced into the rear of the house to take full advantage of the Southern aspect.

A double height box frame was inserted to allow the rear of the house to be fully opened up to take full advantage of the southern aspect of the garden. A dramatic 4 meter square vertical sliding sash window was installed and this was set against a double height space connecting the living spaces on ground and lower ground floors.


 

Image Image Image Image